Címke archívum: Samsung

Újabb Samsung készülék kapott Android 5.1.1-et

A Samsung tavaly mutatta be a Galaxy Note 4-et, akkor még Android 4.4.4 (KitKat) rendszerrel. Néhány hónapja megérkezett az 5.0-s Lollipop frissítés, és most a gyártó elérhetővé tette az 5.1.1-es rendszert is a készülékre.

note4_511_lollipop

Elsőként a nemzetközi piacra szánt készülékek (SM-N910F) kapják meg a frissített rendszert, melyet OTA-n vagy Kies program segítségével lehet letölteni. A Note 4 más változataira év végén érkezhet az új operációs rendszer. Még nincs vége, tovább »

Samsung Galaxy Round – az első hajlított kijelzős mobil

A Samsung bemutatta a világ első hajlított kijelzővel felszerelt okostelefonját, a Samsung Galaxy Round-ot. Ez persze nem jelent hajlékonyságot, csak egy enyhét hajlított fix kijelzőt takar, ami azért így is hatalmas újdonság.

Samsung Galaxy Round

Az új mobil, a specifikációt tekintve nagyon hasonlít a Note 3-ra, azaz például egy 5.7 colos kijelzővel rendelkezik. A felbontás természetesen full Hd, a technológia pedig Super AMOLED. A teljesítményért egy négymagos, magonként 2.3GHz-es processzor felel, ami mellé 3GB RAM is társul. Az akkumulátor kapacitása kicsit kisebb a Note 3-nál, mivel csak 2800mAh-s, szemben a 3200mAh-val. Ennek legfőbb oka, hogy a hajlítás miatt nem fért bele akkora akksi.
Videók a tovább után!
Még nincs vége, tovább »

Az Samsung szerint az okosóra retro

Samsung okosóra

Nemrég került bemutatásra a Samsung okosórája, a Galaxy Gear. Hamarosan már kapható is lesz az eszköz, és már el is kezdte reklámokkal népszerűsíteni új készülékét a Samsung. A reklámokban a retro hangulatra próbálnak építeni, például azzal, hogy olyan korábbi nagy sikerű sci-fi és egyéb filmeket, sorozatokat vágtak össze, ahol valamilyen különleges órát használnak, vagy ehhez beszélnek. Nagyon jó példa erre a Stat Trek, vagy a Knight Rider sorozat.

Videók a tovább után!

Még nincs vége, tovább »