Címke archívum: ajándék ötletek

Egy új bútor feldobja az otthonunkat, kertünket

Nagyobb lakberendezési tárgyakat (pl. bútorok) nem szoktunk minden fél évben vásárolni, életünknek tartós kellékei ezek, amelyeknek akár több évtizeden keresztül is el kell látniuk a feladatukat. De mi van akkor, ha megunjuk őket, vagy hirtelen tönkremennek, és nincs pénz arra, hogy vadonatújat vegyünk egy boltból? Ilyenkor jön képbe az apróhirdetéses oldalakon való böngészés, amelyeken nagy számú otthoni vagy kerti kelléket lelhetünk fel.

kerti-butor

A jómódúak sok esetben azért cserélik le bútoraikat, mert egész egyszerűen megunták azokat, így aztán remek állapotú, sokszor teljesen újszerű alkalmatosságokat tudunk megvenni, akár nagyon baráti áron. Még nincs vége, tovább »

Milyen a jó ajándék?

gift box
Nincs egyszerű dolgunk, ha valakinek ajándékot szándékozunk venni. Ez egy komoly feladat és sokszor nagy is rajtunk a nyomás, mivel fenn áll a veszélye annak, hogy az adott személynek nem tetszik, amit kigondoltunk. A legrosszabb pedig az, hogy ezt a legtöbbször nem is közli a másik fél. Ezért fontos, hogy olyan ajándékot válasszunk, ami biztosan sikeres lesz, ezt pedig legtöbbször az ötletes és egyedi ajándékokkal tudjuk elérni.

Olvass tovább!

Még nincs vége, tovább »

ASUS MeMO Pad HD 7 tablet karácsonyra

Ha valaki egy nem túl drága tablettel szeretné meglepni magát, családtagját vagy ismerősét, akkor rengeteg lehetőség közül választhat. A kevésbé hozzáértőknek azonban nehéz kiválasztani a megfelelő készüléket a hatalmas kínálatból. Ebben a cikkben egy jó teljesítményt nyújtó, minőségi, de mégis olcsó tabletet szeretnék bemutatni, ez pedig nem más mint az ASUS MeMO Pad HD 7.

asus-memo-pad-hd-7-tablet2

Még nincs vége, tovább »

Ajándék ötletek Halloween-ra

Hamarosan itt a mostanában hazánkban is egyre népszerűbb Halloween, és sokan ezt meg is ünneplik ilyen-olyan bulival, összejövetellel. Ha hivatalosak vagyunk egy ilyen helyre, akkor nem árt valami ajándékot, vagy bulikelléket is vinni magunkkal és ehhez szeretnénk pár ötletet adni.
halloween_toklampas_ajandek

Még nincs vége, tovább »

Ajándék ötletek: Avengers USB pendrive

Ha ajándékot szeretnénk vásárolni és nincs jobb ötletünk, akkor vehetünk egy különleges pendrive-ot is. Egy Avengers pendrive-nak például minden rajongó örülne, legyen az férfi, nő, vagy gyerek. Az ára pedig nem túl drága: ha külföldről rendeljünk, akkor már 8-10 dollárért beszerezhetőek a 8Gb-os változatok, de vehetünk akár 16, vagy 32Gb-osat is.

pendrive ajandekba

Több kép a cikkben!

Még nincs vége, tovább »