Szétnyithatós csúcsmobillal készül a Gionee

Az okostelefonok manapság nem állnak másból, mint egy nagy kijelzőből, valamilyen műanyag, esetleg fémházban. Azonban rendre felbukkannak olyan készülékek amelyekben főnixmadárként feléledni látszik a szétnyithatós telefonok dizájnja. Ilyen lesz a március 29-én debütáló Gionee W909 is.

A kínai vállalat telefonja abszolút a felsőkategóriába lesz pozicionálható a hardveres jellemzők alapján. A belsejében egy MediaTek Helio P10 lapka dolgozik majd, ami MT6755 néven is ismert. Ez a 64 bites SoC egy 2 GHz-es, nyolc darab Cortex-A53 maggal operáló processzort, valamint egy Mali-T860 grafikus gyorsítót is magában foglal. A teljesen zökkenésmentes működést pedig 4 GB RAM igyekszik szavatolni.

Gionee-W909

A készülék biometrikus szenzorral is fel lesz vértezve,  tehát az ujjlenyomattal való azonosítás  bármikor lehetséges. Az állítólagos specifikációkat két darab HD felbontású megjelenítő, 32 GB-os belső tárhely, valamint egy microSD bővítőhely teszi teljessé. Fényképeket a 16/5 megapixeles kamerapárossal készíthetünk. A készülék 210 grammot nyom a mérlegen, és 124.6 x 62.5 x 16.4 mm-es dimenziókkal rendelkezik.

A Gionee W909 ára valahol 615 dollár környékén alakulhat, de hogy kapható lesz-e Kína határain kívül, az egyelőre nem tiszta.