Címke archívum: Google

Szétnyithatós csúcsmobillal készül a Gionee

Az okostelefonok manapság nem állnak másból, mint egy nagy kijelzőből, valamilyen műanyag, esetleg fémházban. Azonban rendre felbukkannak olyan készülékek amelyekben főnixmadárként feléledni látszik a szétnyithatós telefonok dizájnja. Ilyen lesz a március 29-én debütáló Gionee W909 is.

A kínai vállalat telefonja abszolút a felsőkategóriába lesz pozicionálható a hardveres jellemzők alapján. A belsejében egy MediaTek Helio P10 lapka dolgozik majd, ami MT6755 néven is ismert. Ez a 64 bites SoC egy 2 GHz-es, nyolc darab Cortex-A53 maggal operáló processzort, valamint egy Mali-T860 grafikus gyorsítót is magában foglal. A teljesen zökkenésmentes működést pedig 4 GB RAM igyekszik szavatolni. Még nincs vége, tovább »

Újabb Samsung készülék kapott Android 5.1.1-et

A Samsung tavaly mutatta be a Galaxy Note 4-et, akkor még Android 4.4.4 (KitKat) rendszerrel. Néhány hónapja megérkezett az 5.0-s Lollipop frissítés, és most a gyártó elérhetővé tette az 5.1.1-es rendszert is a készülékre.

note4_511_lollipop

Elsőként a nemzetközi piacra szánt készülékek (SM-N910F) kapják meg a frissített rendszert, melyet OTA-n vagy Kies program segítségével lehet letölteni. A Note 4 más változataira év végén érkezhet az új operációs rendszer. Még nincs vége, tovább »

10 éves a Gmail!

2004 április 1-jén indult útjára a Google levelező szolgáltatása, a Gmail. Először sokan áprilisi tréfának hitték a dolgot a dátum miatt, de a keresőóriás nem viccelt.

10 éves a gmail

Már az induláskor 1GB tárhely állt a felhasználók rendelkezésére, ami 10 éve óriásinak számított, mivel a többi e-mail szolgáltató ennek csak töredékét, néhány 10MB-ot kínált. Persze elször csak meghívásos alapon lehetett bekerülni, de 3 év elteltével, 2007-ben véget ért a béta tesztelés, és utána már bárki szabadon regisztrálhatott.

Google Nexus 5 a Play Store-ban

Még be sem jelentették a Google legújabb okostelefonját, a Nexus 5-öt, de máris rengeteg információ látott napvilágot róla. Nemrég még a Play Store-ban is feltűnt, ami elég meglepő.

google nexus 5

További infók a cikkben!

Még nincs vége, tovább »

Hazánkban is kapható az új Nexus 7 tablet

A tavalyi Google Nexus 7 hatalmas sikert aratott, és nincs ez másképp a megújult 2013-as változattal sem. Nyár végén jelent meg Amerikában ez a táblagép és nem sokkal később Magyarországra is eljutott. A korábban bejelentett időponthoz képest egy hónappal korábban, azaz már szeptember elején elérhetővé vált itthon az új tablet. Ha érdekel, hogy mit is lehet tudni erről a gépről, akkor olvasd tovább a cikket.

új Nexus 7 2013

Még nincs vége, tovább »