Porzsák Samsung porszívóhoz

Bár a porzsákok területén is létezik egy szabványméret (S-bag), sajnos a Samsung porszívók nem kompatibilisek ezzel, így ha ilyen készülékünk van és új porzsákot szeretnénk vásárolni hozzá, utána kell járnunk, hogy melyik porzsák passzol bele. Annyira nem egyszerű az élet, hogy minden Samsung porszívóhoz illeszkedjenek ugyanazok a porzsákok, tehát a készülék típusának nevét / számát is ismernünk kell a kereséshez.

samsung-porszivo

A www.porzsakbazis.hu weboldalon könnyen megtaláljuk majd a megfelelő porzsákokat, ehhez a bal oldali menüsávból kattintsunk a Porzsákok menüpontra, és válasszuk ki az eszközünk gyártóját a listából, ami esetünkben most a Samsung. Ezután a Samsung különböző porszívótípusainak oldalát láthatjuk, ahol a készülékünk típusát adhatjuk meg. Ha például Samsung VP-77 a porszívónk pontos neve, akkor görgessünk a V betűhöz és kattintsunk a VP-77-re. Rögtön láthatjuk, hogy ehhez a fajta eszközhöz 3 különböző porzsák is illik: a Menalux 3504P papír porzsák, a Menalux 5100 szintetikus porzsák és a Samsung TT5100 textil porzsák. Itt eldönthetjük, hogy melyik anyaggal szimpatizálunk leginkább, és a termékre kattintva azt is megtudhatjuk, hogy hány darab porzsák van a csomagban, és jár-e hozzá bármi kiegészítő (pl. motorszűrő).

Az is lehet, hogy a porszívónk konkrét számát nem találjuk meg a listában, ez azért lehetséges, mert egy számskálán belül több porszívóhoz is jó ugyanaz a porzsák. Ha például Samsung SC 4135 típusú készülékünk van, azt így, ebben a formában nem fogjuk megtalálni, csak az azt tartalmazó intervallumot, ami az SC 4000…4199. Vagy ha SC 5485 a porszívónk száma, akkor az abba való porzsákokat az SC 5400…5499 kategóriában fogjuk megtalálni.

Fontos tehát tudni, hogy nem csak a gyártójával megegyező porzsák passzolhat egy adott porszívóhoz, de gyakran találkozhatunk azzal, hogy a gyártó textil porzsákot is készít, ezek ugyanis gyakran eleve járnak az eredeti készülékhez. Viszont van néhány cég, pl. a Menalux, amely kifejezetten porzsákok gyártására specializálódott, és kiváló minőségű termékeket készítenek.

Tudjon meg többet arról, hogy milyen porzsák való az Ön porszívójába a www.porzsakbazis.hu weboldalon!