Hazánkban is kapható az új Nexus 7 tablet

A tavalyi Google Nexus 7 hatalmas sikert aratott, és nincs ez másképp a megújult 2013-as változattal sem. Nyár végén jelent meg Amerikában ez a táblagép és nem sokkal később Magyarországra is eljutott. A korábban bejelentett időponthoz képest egy hónappal korábban, azaz már szeptember elején elérhetővé vált itthon az új tablet. Ha érdekel, hogy mit is lehet tudni erről a gépről, akkor olvasd tovább a cikket.

új Nexus 7 2013

Az új Nexus 7 teljes mértékben a csúcskategóriába tartozik, és minden mai elvárásnak megfelel. A kijelzője maradt 7 colos de a felbontás, 1280×800-ról full HD-re, azaz 1920×1200 képpontra nőtt. A technológia természetesen IPS, azaz gyönyörű színeket, magas fényerőt, és nagy betekintési szöget kapunk. A processzor szerepét a négymagos 1.5GHz-es Qualcomm Snapdragon S4 Pro tölti be, ami igazán komoly teljesítményt nyújt. Kapunk még két kamerát, GPS-t, LTE támogatást, és vezeték nélküli töltést is.

A legolcsóbb 16GB-os, csak Wifi-s verzió ára kb. 85 ezer Ft-ról indul, ami kicsit még magas, de egy igen komoly tabletet kapunk ezért a pénzért, azaz biztos nem bánjuk meg, ha az új Nexus 7 mellett tesszük le a voksunkat.