Webáruház készítés csábító árakkal

A Minibolt webáruház készítés egy olyan webáruházat hoz létre Önnek mely az online piacon igazán egyedi és vonzó lesz. Szolgáltatásaink megfelelő árban vannak, de széles körű funkcióink hasznosak, hogy egy olyan áruháza legyen, mely jól működik. Ha Ön szeretne, egy fogalomra mi minden kívánságát teljesítsük.

ecommerce

Tehát ha Ön szeretne: – Ingyenesen, kötöttségek nélkül kipróbálható, tesztelhető áruházat, szerkeszthető termékkatalógust, korlátlan kategóriát, postafiókot, tárhelyet és terméket, valamint termékkeresőt, kész fejlécet, logót, diavetítést, egyedi és vonzó, problémamentesen működő webáruházat, válasszon minket. Ha Ön csak egy áruházat szeretne bérelni mi erre is lehetőséget adunk, hisz regisztrálás után kap egy tesztáruházat, demoáruházat. A hét bármely napján segítséget kérhet, ha gondja akad oldala üzemeltetésével. Kedvező webáruház készítési áraink nagyon csábítóak.

  • A webáruház programozási és beüzemelési költsége: 39.000 Ft. (egyszeri díj)
  • A webáruház üzemeltetésének ára: 2.900 Ft. (1 hónap díja, éves díjfizetés esetén)

A tesztáruházat ingyen igényelheti, és ha telefonon szeretne elérni minket, akkor díjmentesen hívhat. Minden hasznos információt megtalál főoldalunkon.