LG G3 – csúcsmobil kedvező áron

Rengeteg csúcsmobil kapható jelenleg, és a gyártók sorra mutatják be az újabbnál újabb készülékeiket, de a megjelenéskor ezek még kifejezetten drágák, és sokszor a 200 ezer Ft-os lélektani határt is átlépik. Persze ennél jóval kedvezőbb áron is vehetünk olyan mobilt, ami szinte minden téren a legjobbat nyújtja, csak egy kicsit utána kell járni a dolognak.

LG-G3-1Az LG G3 például már 130 ezer Ft-os áron is beszerezhető hazánkban kártyafüggetlenül, ami azért elég jó ahhoz képest, hogy miket is tud ez a készülék.

A G3 egy hatalmas, 5.5 hüvelykes kijelzőt kapott, ami a 2560×1440 képpontos felbontásnak köszönhetően hihetetlenül éles képet ad, és szinte már nagyítóval is alig látszanak a pixelek. A nagy képernyő ellenére egyébként elég kompakt lett az LG mobilja, mivel elég vékony az ezt körülvevő káva, és így kevés a fölösleges sallang is az előlapon.

LG-G3

A hardver szerepét a négymagos Snapdragon 801-es processzor tölti be, ami egy igazi erőgép. Persze a hatalmas felbontás miatt a rendszer néha meg-megakad, de ez inkább azért fordulhat elő, mert a csicsás felületet nem optimalizálta kellőképpen a gyártó.

Kamera tekintetében az egyik legjobbat kapjuk, hiszen a hátlapon található 13 megapixeles optikai képstabilizátoros szenzorral szinte minden körülmények között kiváló képeket készíthetünk.

LG-G3-2

Ezek után már csak az üzemidőbe lehetne belekötni, de itt sem nagyon találunk fogást a G3-on, hiszen a készülékbe egy 3000 mAh-s akkumulátor került, ami normál használattal azért magabiztosan elég másfél napra, és ez több, mint amit a legtöbb csúcsmobil nyújtani tud.

Ha tetszett ez a kis leírás, akkor érdemes elolvasnod egy bővebb tesztet is a G3-ról, amiből kiderül szinte minden részlet, amit tudni érdemes. A lényeg persze a jó ár-érték arány, hiszen a legtöbb vetélytárs jóval drágább az LG mobiljánál.