Gyors segítséget nyújthat a gyorskölcsön

Könnyen előfordulhat, hogy hirtelen szükségünk van egy kis plusz pénzre, de a hitelkártya-keretünkbe nem fér bele, vagy egyszerűen jobb feltételekkel szeretnénk anyagi segítséghez jutni. Ilyenkor megoldást jelenthet a gyorskölcsön, ami rendkívül hamar, akár 24 órán belül rendelkezésünkre állhat a hitelmindenkinek.hu információi szerint.

gyorskolcson

A gyorskölcsönnek igen sok előnye van. A már említett gyorsaság mellett, ez is egy szabad-felhasználású hiteltermék, tehát akármire elkölthetjük. Kamata legtöbbször rögzített, így nem kell tartanunk attól, hogy a gazdasági helyzet változékonysága befolyásolja és váratlanul magas törlesztőrészlettel találjuk szemben magunkat. További előnye, hogy a személyi hitellel ellentétben sokkal kevesebb adatot kell továbbítanunk a bank felé. Ez utóbbi a rengeteg gyorskölcsön fajta tekintetében változhat, elképzelhető, hogy a fedezet a személyi kölcsönnel ellentétben nem a jövedelem, hanem például gépjármű. A piacon igen nagy népszerűségnek örvendenek a Cofidis és a Provident hitelintézetek gyorskölcsönei, az alábbiakban erről a kettőről írunk pár szót és kiindulópontot igyekszünk adni a további keresgéléshez.

A Cofidis kölcsönei azáltal emelkednek ki a tömegből, hogy más hitelintézetekhez képest alacsonyabb kezelési költségeket ajánlanak. Két fő konstrukció érhető el jelenleg, mind a kettőhöz szükséges a 18. életév betöltése, igazolt, állandó jövedelem, Európai Uniós állampolgárság és bejelentett magyarországi lakcím. A KHR által nyilvántartott adóslistán szereplők viszont hiába teljesítik a fenti feltételeket, mint a legtöbb esetben, itt sem kaphatnak hitelt.

A Provident gyorskölcsönök a Cofidis-hez hasonlóak ám sokkal kevesebb feltételnek kell eleget tennünk. Ebben az esetben a hiteligényléshez elég, ha rendelkezünk igazolt, állandó jövedelemmel, bejelentett magyarországi lakcímmel és betöltöttük 18. életévünket. Sőt itt igényelhetjük akár az Otthoni szolgáltatás csomagot, aminek keretén belül a szerzőkötéshez az ügyintéző kifárad otthonunkba és a készpénzt is házhoz hozzák. Ha ezt a kényelmesebb módszert választanánk, olvassunk utána a hitelmindenkinek oldalon, hogy a provident hitelei milyen kamatozást és törlesztő részletet ígérnek!